Porlex Tall II

Japonské precizní mlýnky na kávu.

Více informací
1 785 Kč s DPH

Japonské precizní mlýnky na kávu.

Více informací

Japonská společnost Porlex vyrábí dva mlýnky, Porlex Tall a Porlex Mini.

Oba dva vynikají svojí elegancí, kvalitním provedením, odolností a přesností. Od roku 1978 vyvíjí Porlex špičkové nerezové výrobky v japonském Ósace a po mnoho desítek let představuje benchmark mezi kávovými mlýnky po celém světě. Nová verze Porlex II (uvedena v roce 2020) nabízí ještě vetší a kvalitnější mlecí kameny, které zajištují vysokou konzistenci při každém mletí. Kromě kamenů má nová verze i upravený způsob nastavování hrubosti, který dokáže na jeden klik upravit hrubost o 36 mikronů oproti původním 80. Mlýnek je celý, včetně všech mechanických součástek, z nerezu a kvalita zpracování je tak brilantní, že i při letitém denním používání bude kávu připravovat stejně jako první den. Rychle, přesně a stejnoměrně.

Výhody mlýnku Porlex II: Nová a vylepšená sada keramických kamenů, Vyroben z materiálů nejvyšší kvality, Vyrobeno v továrně Kagoshima v Japonsku, Snadnější a rovnoměrnější mletí, Minimalistický design, Přenosný mlýnek na cesty, domů i do kanceláře,

Kapacita násypky kolem 30 g.

Hrubosti namletí: 1-4: velmi jemné mletí, 5-6: jemně na filtr, 7-8: střední filtr,  9-10: hrubší filtr, 11-12: french press.

Informace o výrobci

Porlex

Výrobce: Japan Porlex Co., LTD, 1800 Kamino, Yokogawa-cho, Kirishima-shi, Kagoshima-ken, Japan 899-6301

Napište komentář

Porlex Tall II

Porlex Tall II

Japonské precizní mlýnky na kávu.

Káva je radost

Nejsme jen prodejci, poradíme a doporučíme.

Příznivé ceny

Všechny světové značky kávy a kávovarů nabízíme za skvělé ceny.

Odběrná místa

Aktuálně nabízíme dopravu na více než 4.000+ výdejních míst.

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3.000 Kč